Conferința East Legal Team GEIE în București

Pe 12 Aprilie 2013, East Legal Team GEIE (ELT), alianţa firmelor de avocatură independente din Europa Centrală şi de Est, organizează conferinţa Stabilind standardele în Europa Centrală și de Est. Medii juridice diferite, o abordare comună. Evenimentul a fost organizat de către Strătulă Mocanu & Asociaţii, membru fondator al ELT şi se va desfăşura în Sala Rapsodia, Hotel Intercontinental.

Tema conferinţei abordează modalitățile de cooperare profesională între firmele de avocatură din Europa de Est şi Centrală, prin furnizarea de servicii juridice integrate și unificate în asistarea înființării, şi sprijinirea performanței și dezvoltării afacerilor din regiune. Conferinţa va include, de asemenea, prezentări pe diverse aspecte juridice de interes pentru țările din regiune, precum și anaiza modului în care acestea pot avea un impact în mediul economic actual.

La eveniment vor participa avocaţi din ţările membre ale East Legal Team: Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cipru, Cehia, Spania, Austria şi Germania,  reprezentanți diplomatici ai ambasadelor şi consulatelor din ţările acoperite de ELT, precum şi reprezentanţi ai camerelor de comerț billaterale.

Despre East Legal Team G.E.I.E.

East Legal Team – Grup European de Interese Economice este o asociere de firme de avocatură independente din Europa Centrală şi de Est, al cărei scop principal este acela de a oferi clienţilor săi o multitudine de avantaje derivate din colaborarea profesională interdisciplinară şi din posibilitatea de a oferi servicii unitare la nivel regional. ELT a fost înfiinţată în martie 2008 de către societăţile de avocaţi Tamas Balaza şi Strătulă Mocanu & Asociaţii şi este supusă prevederilor din Regulamentul (EEC) Nr. 2137/85 din 25 iulie 1985 cu privire la Grupurile Europene de Interes Economic şi are sediul în Bucureşti, România.

Pentru mai multe informaţii privitoare la activitatea şi membrii East Legal Team GEIE, va rugăm accesaţi website-ul acesteia www.eastlegalteam.com.