Chambers Europe 2016 – Strătulă Mocanu & Asociaţii a fost din nou clasată printre cele mai bune firme de avocatură din România în domeniul Soluționării Disputelor Aprilie 2016

Pe 25 Aprilie 2015 Chambers and Partners a făcut public clasamentul anual al celor mai bune firme de avocatură și al celor mai buni avocați din Europa. Strătulă Mocanu & Asociații a fost din nou desemnată ca fiind una dintre cele mai bune firme de avocatură din România în domeniul Soluționarii Disputelor, alături de coordonatorii echipei de litigii – Sorin Strătulă și Cosmin Mocanu.

SM&A a fost recunoscută ca “activă în mod masiv în litigii și arbitraje, oferind un spectru foarte larg de asistență juridică, bazată pe experiență în domeniul corporate și IP. Lucrează pentru clienți dintr-o varietate de sectoare industriale, incluzând televiziune, energie, media și real estate”.

Clienții au descris SM&A ca fiind ”o firmă prietenoasa, pro-activa, cu experiență impresionantă. Avocații stiu în mod clar ceea ce fac.” “Experiența vastă” a lui Sorin Strătulă este din nou subliniată, în timp ce Cosmin Mocanu este evidențiat pentru “abilitățile sale procedurale și tehnice profesioniste și planificarea eficientă, strategică a cazurilor”.