Chambers Europe 2013 – a șasea recomandare consecutivă pentru Strătulă Mocanu & Asociaţii

Pe 25 Aprilie 2013, Chambers Europe (http://www.chambersandpartners.com/Europe) a publicat clasamentul anual al celor mai bune firme de avocatură din Europa, inclusiv din România. Strătulă Mocanu & Asociații au onoarea de a fi din nou recomandați de către prestigiosul director juridic, fiind al șaselea an consecutiv în care compania noastră este prezentă în clasament.

În ediția din acest an, Strătulă Mocanu & Asociații sunt recomandați pentru experiența în domeniul litigiilor și arbitrajului, câștigând includerea în primele 10 firme de avocatură din România în acest domeniu. Secțiunea editorială a ghidului subliniază importanța pe care echipa noastră o acordă litigiilor comerciale, printre acestea numărându-se asistarea subsidiarei din România a companiei BAT într-o serie de litigii fiscale și arbitraje. Sursele citate de către clasamentul juridic sunt extrem de mulțumite de asistența oferită de noi, menționând că “am avut parte o relație excepțională cu echipa”. De asemenea, abordarea noastră internațională este din nou apreciată: “avocații lor cunosc atât tendințele juridice de pe plan național, cât și pe plan internațional”.

În plus, Chambers Europe ne recomandă printre cele mai bune firme de avocatură din România în domeniul dreptului societar – fuziuni și achiziții. Avocatul coordonator Sorin Strătulă este renumit în acest domeniu, remarcându-se prin “consilierea juridică promptă și detaliată” și prin “experiența sa de lungă durată și cunoștințele sale temeinice”.

Ambii parteneri – Sorin Strătulă și Cosmin Mocanu – sunt incluși în secțiunea separată a ghidului, dedicată avocaților individuali ai firmelor din clasament. Inclus în topul avocaților din domeniul litigiilor și arbitrajului, Cosmin Mocanu este renumit pentru reprezentarea filialei din România a companiei BAT în diverse arbitraje și litigii comerciale, sursele intevievate de directorul juridic recomandându-l ca “unul dintre cei mai bine pregătiți avocați pe care i-am întâlnit”. Sorin Strătulă este, de asemenea, inclus în topul avocaților din aceeași categorie, fiind recomandat pentru “experiența prolifică în domeniul litigiilor”.

Chambers Europe reprezintă unul din cele mai importante directoare juridice la nivel global. Cercetările acestuia se bazează pe interviuri cu clienții și competitorii, cu scopul de a evalua obiectiv reputația, experiența și abilitățile celor mai importanți avocați, standardele profesionale ale acestora, precum și relația acestora cu clienții. Pentru clasamentul din 2013, perioada de cercetare a început in martie și s-a finalizat în decembrie 2012. Trebuie menționat faptul că apariția în clasamentul Chambers Europe nu este condiționată de taxe, fiind, de aceea, unul dintre cele mai de încredere directoare juridice din lume.